Прикарпатський високопосадовець з сепаратистською стрічкою обурив соцмережі


Фото заступника голови Івано-Франківської ОДА Валерія Крецула з сумнозвісною "колорадською" стрічкою на лацкані піджака викликало хвилю обуренні серед користувачів соцмереж.

Прикарпатець Василь Ваньчук виклав в мережу світлини високопосадовця з сепартатиською стрічкою. Чоловік шокований, як Крецула могли призначити заступником очільника області.

"Не розумію, як так? Люди які носили стрічки, нав'язані московськими окупантами, тепер успішно працюють в керівництві ОДА Івано-Франківської області? Сьогодні на звіті патрульної поліції Івано-Франківська воно розказувало яка у нас гарна Україна і яке в неї світле майбутнє... Фу, верне від цієї слизняцької безхребетності і совдеповської тирси в голові", - написав чоловік. 

Допис активно поширюють в соцмережі з гнівними коментарями. Хтось впевнений, що чиновник має піти з посади, інші взагалі пропонують запровадити кримінальне покарання за носіння сепаратиської стрічки. Дехто жартує, що чиновник тоді працював під прикриттям.

До слова, це вже другий скандал за останні дні, де фігурує Валерій Крецул. Сьогодні під керівник правління ПрАТ “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод” Ярослав Ленів розповів, що вчора вищезгаданий заступник голови ОДА у супроводі міліції намагалися силою захопити завод. При тому, що голова ОДА Олег Гончарук при зустрічі з колективом заводу запевнив, що повністю на їхньому боці.

Як відомо, Валерія Крецула призначили на посаду два тижні тому - 28 квітня.