Рідним загиблого на сході бійця АТО з Прикарпаття погрожують невідомі


Родичі загиблого на сході Миколи Ткачука сумніваються, що хлопець загинув від рук ворога. Кажуть, декілька днів перед тим казав, що таке може статися, але не уточнював що і як. У висновках написано, що загинув при невизначених обставинах.

"А це означає, що будь яка допомога багатодітній сім'ї загиблого- неможлива.Тіло привезли люди які взагалі нічого незнали про обставини смерті солдата. Друзі припускають, що він багато знав про контрабандні потоки тому його "замочили". Родина хоче добитися правди якимось чином. Дуже сумна історія з незрозумілими обставинами. А ще, вже після смерті, з невідомих номерів родині погрожують", - написав у соцмережі Facebook прикарпатський журналіст Іван Харук, виклавши відео.

Родичі загиблого на сході Миколи Ткачука сумніваються, що хлопець загинув від рук ворога. Кажуть, декілька днів перед тим казав, що таке може статися, але не уточнював що і як. У висновках написано, що загинув при невизначених обставинах. В це означає, що будь яка допомога багатодітній сім'ї загиблого- неможлива.Тіло привезли люди які взагалі нічого незнали про обставини смерті солдата. Друзі припускають, що він багато знав про контрабандні потоки тому його "замочили". Родина хоче добитися правди якимось чином. Дуже сумна історія з незрозумілими обставинами. А ще , вже після смерті, з невідомих номерів родині погрожують.

Posted by Ivan Charuk on 6 жовтня 2015 р.

До теми: Ще одна трагічна звістка із зони АТО: Загинув 25-річний прикарпатець

Військові ще не мають офіційного підтвердження смерті прикарпатця

Загибель 25-річного бійця АТО з Прикарпаття таки підтвердилась

Очільники Прикарпаття висловлюють співчуття родині загиблого в АТО бійця

Сьогодні на Прикарпаття привезуть тіло загиблого на сході героя

Відданий Захисник рідної землі. Останнє інтерв'ю загиблого прикарпатця

На Верховинщині оголосили триденну жалобу за загиблим земляком