Секс-скандал з неповнолітніми: Арабська община Франківська просить не судити про всіх через вчинок одного


Сьогодні керівник арабської общини в Івано-Франківську Фуад Аліві зібрав прес-конференцію, щоб пояснити свою позицію стосовно скандалу з розбещенням неповнолітніх.

Фуад Аліві запевнив присутніх, що їхня община зацікавлена у тому, щоб винні були покарані, передає кореспондент Бліц-Інфо.

"Я ще раз хочу вибачитись за ту ситуацію, яка трапилась. Проте я вас дуже прошу не судити всіх за одним. Ті люди, які винні будуть покарані по законах України. Всі наші студенти виступають за те, щоб винні понесли покарання за такий вчинок", - заявив Аліві. 

Іноземець запевнив, що його община хоче жити в мирі з іванофранківцями та сподівається, що правоохоронні органи покарають винних.

Нагадаємо, минулого тижня фраківський активіст повідомив, група студентів в Івано-Франківську близько тижня вчиняла наругу над двома неповнолітніми дівчатами 11 і 12 років. Натомість у поліції запевнили, що про цей факт їм відомо та проводиться розлідування. Водночас франківські активісти переконані, що поліція затягує цю справу.

До теми: Правоохоронці вважають, що інцидент з розбещенням неповнолітніх франківчанок стався через брак виховання