Світ на дотик: Унікальне хімічне шоу проведуть для дітей у Франківську


У суботу, 3 вересня в Івано-Франківську відбудеться цікава презентація та унікальне хімічне шоу «Світ на дотик».

Саме цього дня гості зможуть побувати в справжній науковій лабораторії, переглянути та навчитись користуватись науковим обладнанням, ну, і звичайно, відчути себе в ролі науковця і надути величезну парову кулю із вуглекислого газу, почути як скрегоче метал при різкому охолодженні, а також у кожного буде можливість стати справжнім хіміком, адже учасникам шоу вдасться змінювати колір рідини, так як заманеться за допомогою здавалось би дива – звичайної води. Тільки в «Думай Рум» учасникам випаде нагода пірнути у світ справжньої науки, тут також можна провести лабораторні дослідження продуктів харчування та створити хімічні водорості на дні хімічного стакану. Всі зможуть відчути себе шпигунами і знайти таємні послання J

Приведіть своїх дітей відчути і пізнати цікавий світ ;)

Для кого ця подія: для дітей 6-12 років і всіх допитливих та цікавих.

Місце: м. Івано-Франківськ, вул. Коновальця,35 (Університет ім. Короля Д.Галицького), аудиторія 608, науково-пізнавальний клуб «Думай Рум».

Час: 03 вересня, 10.00-16.00год., 11.00 – унікальне хімічне шоу, робота в групах за вибором: хімія, фізика

Ціна - БЕЗКОШТОВНО

Науково-пізнавальний клуб «Думай Рум» – це справжній творчий простір, де старші друзі-наставники допомагають дітям відкривати неймовірні секрети природи і побуту, здобувати найцінніше – досвід.

Учні наукового клубу «Думай Рум» мають справу не з віртуальним світом, що відірваний від реальності, а зі справжнім – тим, у якому ми живемо. Усі здобуті знання учні одразу перевіряють на практиці – для цього тут є справжнє наукове обладнання, безліч наочних прикладів і заповзяті викладачі, захоплені процесом дослідження не менше, ніж діти.

Науково-творчий майданчик розрахований на дітей від 6 до 12 років. Він має три основні напрями: хімія, фізика і біологія. Однак тут немає нудної теорії чи складних термінів. Тільки цікаві й безпечні досліди, кожен з яких розширює дитячий світогляд і дає вичерпні відповіді на запитання маленьких чомусиків. Дитина вчиться взаємодіяти з навколишнім світом, розуміючи як різні речі та явища впливають на нього. У клубі навчають зіставляти, думати, формулювати питання та самотужки шукати і знаходити на них відповіді.

Кожен маленький дослідник у «Думай Рум» не лише спостерігає та бере участь в експериментах, а й має нагоду висловити свою думку. І ці думки зазвичай неймовірно влучні!

А ще дитячий науковий клуб «Думай Рум» – це місце, де можна знайти багато нових друзів. І однолітків, і старших досвідчених наставників, з якими нудьгувати точно не доведеться. Експериментувати разом – цікаво, весело і безпечно