В Івано-Франківську шахраї видають себе за волонтерів


В Івано-Франківську невідомі збирають гроші начебто на допомогу українській армії, використовуючи назву та логотип ініціативної групи щодо підтримки української армії «Заради життя»

Про це йдеться на офіційній сторінці «Заради життя», передає кореспондент "Бліц-Інфо".

«Друзі, нам повідомили,що цими вихідними на вулицях Коновальця та перехресті Пасічна-Тролейбусна були помічені люди, які збирали гроші на пішохідних переходах, використовуючи назву та логотип "Заради Життя". Ми, волонтери "Заради Життя", офіційно заявляємо, що не маємо ЖОДНОГО відношення до цих людей. На жаль, нам невідомі наміри цих "збирачів" та їхні імена. Але закликаємо всіх, не фінансувати їхню діяльність, оскільки ніхто не може гарантувати цільового використання цих коштів, які можуть бути спрямовані виключно на збагачення невідомого кого, а не на допомогу армії», - пишуть активісти.

Та наголошують, що про всі заходи групи завжди повідомляють на офіційній сторінці. Як і про рух коштів, який завжди можна переглянути ось тут:

«Ми завжди відкриті до спілкування та можемо пояснити, куди, кому і для чого допомагаємо. Мабуть тому, нашим іменем прикриваються шахраї, бо люди нам довіряють. Не станьте їхньою жертвою. Ваша допомога занадто цінна, щоб витрачати її ні на що», - закликають волонтери.