В прикарпатському «Опозиційному блоці» екс-регіонали ніяк не поділять крісло керівника


На Прикарпатті між колишніми регіоналами розгорівся конфлікт. Боротьба йде за крісло очільника обласного осередку «Опозиційного блоку».

Новопризначений керівником осередку екс-регіонал Назар Федик заявив, що його колишній колега по партії, екс-голова облдержадміністрації Василь Чуднов підробив документи та переєстрував партію на себе. А саме, заявивши, що попередні документи були утрачені.  З цього приводу Федик навіть написав заяву у міліції. Та, за його словами, правоохоронці не поспішають реагувати на його заяву. Тож Федик сьогодні вирішив скликати прес-конференцію та продемонструвати пресі начебто втрачені ним печатку та документи.

«Оскільки наші правоохоронні органи досі не дали відповіді стосовно моєї заяви про підроблення документів паном Чудновим, хочу сам надати докази того, що документи і печатка, які я, нібито, загубив, знаходяться в мене. Можливо, тоді справа піде швидше», - заявив екс-регіонал.

Наостанок Федик зазначив, що після прес-конференції планує подати на Чуднова до суду.

Як відомо, раніше Івано-Франківська обласна рада за наполяганням громадськості подала до управління юстицію пропозицію скасувати реєстрацію «Опозиційного блоку» в області. Чим, фактично, заборонила діяльність партії-відростка ПР на Прикарпатті. Тим не менш, минулого тижня адміністративний суд скасував це рішення і дозволив діяльність "Опозиційного блоку" в Івано-Франківській області.