Юрій Луценко жорстко розкритикував франківського нардепа Шевченка


Голова фракції БПП «Солідарність» у парламенті вважає франківського нардепа безпринципним за його поведінку.

Про це народний депутат Юрій Луценко заявив під час прес-конференції для ЗМІ у відповідь на запитання щодо виходу з фракції БПП івано-франківського нардепа Олександра Шевченка.

"Знаю Олександра Шевченка по роботі в парламенті, а дізнався про його вихід з фракції через Facebook. Я ніколи не звинувачую тих депутатів, які виходять з фракції в тому, що вони продалися. Ми вільна фракція вільних людей. Людина може кардинально змінити свої погляди і навіть вийти з фракції – це допускається. Звичайно – це не красить депутата", - підкреслив Луценко.

За словами політика, з фракції БПП вийшло кілька депутатів, які так, чи інакше пов’язані з олігархом Ігорем Коломойським.  

"Але те, як це зробив Олександр Шевченко, мене зачепило найбільше: дочекавшись, поки наближені до нього структури виграють половину тендерів на ремонт доріг Карпатського регіону і поки отримає ті гроші. Звичайно, фракція не впливає на тендери, але він очевидно вирішив підстрахуватись. А потім написав у Фейсбук про свій вихід, бо "керівництво у фракції зрадники". Так, це напевно я відпочивав в Ізраїлі, коли всі були на Майдані, так, це напевно мій син був в Італії, коли всі стояли під Донецьким аеропортом. Так, це певно я лизав Януковичу в Буковелі, доки він сидів у тюрмі", - зіоронізував Луценко.

За словами народного обранця, незважаючи на свою заяву, Олександр Шевченко зранку підійшов до нього, щоб привітатись.

ін прийшов у парламент і простягнув мені для вітання руку. Я його й запитав, чого ти, мовляв, вітаєшся зі зрадником України. Але він швидше за все, він не лише сам не писав свій пост у Facebook – він його навіть не читав. Тому маю всі підстави вважати його безпринципним", - резюмував політик.

До теми: Юрій Луценко в Івано-Франківську: Реформи без змін у місцевій владі неможливі