Занадто емоційні депутати пошкодили "ВІЧЕ" в залі засідань


Сьогодні, 8 грудня в Івано-Франківську розпочалась сесія обласної ради. На першому пленарному засіданні заплановано розглянути близько 60 питань.

Традиційно, розпочали з вручень відзнак, нагород та посвідчень бійця АТО прикарпатським добровольцям, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Втім, початок розгляду питань затримався через технічні неполадки. Як пояснив голова облради Олександр Сич, система голосування "ВІЧЕ" не фіксує голосування в останньому ряді, де сидять представники "ВОЛІ", "УКРОПУ", "Самопомочі" та "БПП".

"Через занадто емоційних депутатів від обласної чи міської ради з ладу вийшли кілька мікрофонів. Зокрема, ті, де сидять представники УКРОПУ. Тому прошу представників депутатського корпусу шанобливіше ставитись до майна, аби потім не голосувати руками. Водночас сьогодні мусимо працювати як є. Тож просимо депутатів пересісти на вільні місця, аби не затримувати нашу роботу", - звернувся голова.

До теми: Система «Віче», оновлені крісла та місця для преси: В Івано-Франківській облраді взялись за реконструкцію сесійної зали

Депутати облради опановують електронну систему голосування «Віче»

Президії Івано-Франківської облради показали, як реорганізують сесійну залу під систему «ВІЧЕ»

Новація на півтора мільйона. Франківська облрада хоче електронної системи голосування