Батальйон "Монако": Син очільника Коломиї хизується відпочинком на Балі


Молодший син міського голови Коломийської громади Богдана Станіславського Юрій у мережі викладає відео з відпочинку на Балі.

Про це в мережі розповів коломийський журналіст, а зараз - військовослужбовець Євген Гапич, обурений таким нахабством.  

"Який тато - такий син. Я розумію, що страшно. Я розумію, що ніхто не хоче аби його син загинув. Але ж, сука, навчи його хоча б не викладати відоси з Балі, коли в країні війна. Син міського голови Коломиї Станіславського двіжує на Балі", - написав Євгеній Гапич, виклавши на підтвердження своїх слів відео.

У Богдана Станіславського двоє повнолітніх синів.  Юрію Станіславському, який є на відео, у травні виповниться 21. Відтак, постає питання, як він зміг виїхати за кордон. Адже через повномасштабне вторгнення росії в Україні запроваджено заборону на виїзд із країни чоловіків призовного віку

Богдан Станіславський з синами, фото з Фейсбуку 2019 року

Немає опису.

До слова, світлини з Балі викладає і невістка Станіславського, жінка старшого сина Олега. Втім, чоловіка "не світить". Але на сторінці міжнародного клубу молодих підприємців з України в Азії є світлини з відпочинку українців на квадроциклах, датовані 9 лютого. І на фото можна впізнати і 28-річного Олега Станіславського з дружиною. І знову ж таки - на Балі. 

Немає опису.

Про те, що на курорті відпочиває і син мера Коломиї Олег пише і громадський активіст Констянтин Андріюк у своєму Telegram-канал “Андріюк ONLINE”.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!