Через відключення світла водіїв просять зупинятися перед залізничними переїздами


Івано-Франківська дистанція колії попередила про необхідність зупинки перед залізничними переїздами, щоб переконатися у відсутності поїзда.

У зв’язку із повномасштабною військовою агресією російської федерації проти України, нанесенням ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури, відбувається аварійне відключення електроенергії. Через це має місце систематичне відключення живлення переїзної сигналізації на залізничних переїздах Івано-Франківської дистанції колії. Про це повідомили на сторінці Болехівської міської ради.

Оскільки живлення переїзної сигналізації здійснюється від місцевих РЕМів, а не від залізниці, то живлення переїзної сигналізації відключається й на залізничних переїздах у межах Болехівської ТГ, а саме: залізничні переїзди 24 км ПК 5 м. Болехів, 25 км ПК 6 м. Болехів. Працівники дистанції колії спільно з працівниками поліції провели обстеження всіх залізничних переїздів, які обладнані пристроями переїзної сигналізації.

"За результатами обстеження, з метою забезпечення безпеки руху поїздів та автотранспорту ухвалено рішення про встановлення додаткових знаків 2.2 «Проїзд без зупинки заборонений». У зв’язку з цим, звертаємо увагу усіх перевізників, підприємств, установ, організацій, які здійснюють перевезення вантажів через переїзди, розташовані на території Болехівської ТГ, та всіх громадян, зокрема тих, які користуються автотранспортом і проживають у Болехівській ТГ, на необхідності зупинки перед залізничними переїздами для перевірки відсутності поїзда на підходах до переїзду та безпечного проїзду через переїзд, оскільки непрацююча сигналізація не є достовірним фактом відсутності поїзда",- кажуть в міськраді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!