Чому вибирають техніку Apple


Ми живемо в епоху технологій, оточені екранами різних розмірів впродовж усього життя. Починаючи від мультиків із дитинства, до офісної й домашньої техніки, що встигла стати нашим щоденним помічником.

З ростом популярності гаджетів люди вибирають не просто те, що працює, а те що насправді зручно. Так і почався ріст бренду Apple — офіційних магазинів поки немає в Україні, але за бажанням техніку все ж можна придбати в магазинах дилерів, зокрема https://apptown.com.ua/. Магазин пропонує гарантію та якісний сервіс, а також обмін Trade IN.

Переваги бренду

Apple вміло відрізняється від конкурентів завдяки унікальному стилю, який не закінчується на впізнаваному дизайні, а продовжується в підході до інновацій. Коли справа стосується технологій, бренд займає лідерство майже в усіх нішах:

iPhone.

iPad.

MacBook.

iMac.

AirPods.

Apple TV.

Продукти бренду далеко не бюджетні. Зазвичай в них використано технології, до яких конкуренти будуть прагнути роками, але і з часом вони залишаються вигідними. Так iPhone та MacBook навіть після покупки зберігають свою цінність роками, напротивагу продуктам на Android. Коли компанія оголосила про припинення виробництва iPod, ціни на ці гаджети, навіть першого покоління, зросли на вторинному ринку. Тому і старий смартфон може стати для когось скарбом, обмін в AppTown цьому лише сприяє.

У чому секрет

Apple є однією з найбільш шанованих технологійних компаній в широкому розумінні. Здається, наче кожен їхній новий проєкт або продукт приречені на успіх. Через це вони залишаються найбільшою компанією на ринку, якщо оцінювати їх за капіталізацією, котра вже перевалила за 2 трильйони доларів. І при цьому вони в середньому на 2 роки випереджують своїх конкурентів у розвитку продуктів. 

Продукція може бути дорогою, але мільйони людей не перестануть її обирати. Адже покупка дає змогу здобути гаджет із гарним дизайном і простим для користувача програмним забезпеченням, за яким приховано ювелірну точність із підбору складників і технологій. Усе це, щоб досягти ідеальної роботи, яку можна використовувати роками. Звичайно ж вся техніка бренду не ідеальна, є моделі, до яких треба звикнути, або ж вибрати ті, що краще підійдуть під ваші завдання. Але важко заперечувати, що список переваг переконливіший за можливі недоліки.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!