Де вигідніше купувати автомобільне страхування у 2022


Разом з підвищеними тарифами на автострахування, ціни на бензин також досягли високого рівня, що зробило водіння в Україні дорожчим. Попри витрати, що зростають, є багато способів заощадити на придбанні полісу. Страхування автомобіля необхідно, щоб захистити вас у фінансовому плані перед третіми особами. Незалежно від того, чи є у вас лише базове страхування цивільної відповідальності або повне автострахування (КАСКО), важливо переконатися, що ви отримуєте найкращу пропозицію від страховика.

Подивіться як мінімум на три варіанти страхування від різних страхових компаній. Запитайте у друзів та родичів їх рекомендації, засновані на їхньому досвіді, та виявіть належну обачність, вивчивши компанію, перш ніж здійснити покупку. При виборі автострахування важливо звернутися до надійної компанії. На фінансовому порталі https://finance.ua/ua/insurance/osago/ ви можете порівняти пропозиції від різних страхових та підібрати для себе найкращі умови по ОСЦПВ та КАСКО. Налаштуйте пошукові фільтри на сайті, та сайт сформує список від провідних українських компаній за вигідними цінами. 

Скільки коштує ОСЦПВ

Потрібно врахувати, що ціна автоцивілки на Файненс юа варіюється в залежності від кількох факторів:

- індивідуальні умови страхової;

- тип транспортного засобу;

- термін дії полісу;

- наявність франшизи;

- об’єм двигуна авто;

- стаж водія, історія водіння.

Для оформлення поліса ОСЦПВ підготуйте документи: техпаспорт на автомобіль, ідентифікаційний код та паспорт. 

Як заощадити на страховці авто

Збільшення франшизи 

Збільшення вашої франшизи може знизити вартість оплати збитків у майбутньому. Наприклад, ОСЦПВ з нульовою франшизою звільняє водія від компенсації за шкоду третім особам у разі ДТП. Цей крок може мати сенс, якщо ви зараз мало їздите, у вас немає історії дорожньо-транспортних пригод, або якщо вам потрібно скоротити щомісячні витрати, щоб залишатися застрахованим.

Безпечне керування

Штрафами за перевищення швидкості, аварії та інші порушення правил дорожнього руху збільшують страхові внески. Якщо ви отримаєте штраф, вам може бути запропоновано пройти навчання в автошколі, щоб штраф відхилили або зменшили кількість порушень, які заносяться у ваш стаж водія.

Знижки на страхування автомобіля

Багато страхових компаній пропонують спеціальні способи заощадити на оплаті. Наприклад, Finance.ua часто робить знижки постійним користувачам до 50% на ОСЦПВ або Зелену карту. Той факт, що страховик пропонує кілька знижок, не означає, що він пропонує найнижчу ціну. Тому завжди порівнюйте пропозиції різних компаній.

Щоб безпечно та надійно оформити страховку на авто, звертайтесь до сервісів від Finance.ua. Фінансовий портал вже понад 20 років на ринку та співпрацює лише з перевіреними страховими компаніями. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!