Добра справа брошнівця Василя Косара


Кожна людина в цьому житті сповідує певні цінності. Cім'я Косарів з Брошнева-Осади на ділі показує, що таке зробити добру справу для громади

Торік синочок Василя Косара – Владиславчик йшов у перший клас. Бабуся Владиславчика  – Надія, яка трудиться техпрацівником у Брошнів-Осадському ліцеї, запропонувала синові зробити добру справу в знак цієї дати і долучитись до корисної для школи справи. Таким чином Василь, котрий вміє зварювати метал, взяв старі парти й крісла, які вже не підлягали використанню, і почав майструвати з них лавочки. Загалом таких вийшло 17!

А відтак до справи долучилися й інші. Наприклад, дерев’яні частини безкоштовно дав підприємець з Брошнева-Осади Тарас Качак, хтось долучився фарбою, і з участю інших працівників ліцею учні отримали прекрасні різнокольорові лавки.

Щоправда, на цей час одна з них залишилась у кабінеті медика ліцею, а багато інших довелось перенести в укриття.

…А Василь Косар, котрий за освітою медик, з 18 квітня служить в лавах ЗСУ. При можливості приїжджає у відпустки додому, і постійно спілкується з родиною по телефонному зв’язку.

"Дай, Боже, щоб Василь швидше повернувся додому з нашою ПЕРЕМОГОЮ, за що йому особлива подяка, і, звичайно, зробив для громади ще багато корисних справ", - побажали захиснику на сайті Брошнів-Осадської громади.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!