Донати по 24 гривні: KALUSH оголошує збір на реабілітацію Героїв Маріуполя та Азовсталі


KALUSH Orchestra проанонсували великий 24-годинний збір по 24 гривні до 24 серпня, Дня Незалежності України. Кошти спрямують на реабілітацію захисників Маріуполя та Азовсталі.

Після перемоги KALUSH Orchestra на Євробаченні, фронтмен гурту Олег Псюк всупереч правилам звернувся з головної сцени Європи до всього світу, і зробив так, аби про Азовсталь дізналися в усіх куточках планети. Можливо, зокрема завдяки цьому, декого з військовополонених вдалося звільнити ще тоді. І зараз, вони потребують допомоги всієї України. 

Спеціально до Дня Незалежності KALUSH запланували особливий збір, підтримати який буде можливість чи не в кожного українця. Протягом 24 годин 24-го серпня хлопці збиратимуть у спеціальну банку донати по 24 гривні, які згодом спрямують на реабілітацію захисників Маріуполя, які багато діб утримували Азовсталь. 

“Ми подумали, що це вдала магія чисел: 24 серпня, 24 години, 24 гривні. Таку суму може собі дозволити будь-який українець, як всередині країни, так і за її межами. Ну а обмежений час ми запроваджуємо задля того, аби підігріти людей встигнути зробити свій вклад у цю велику справу”, – розповідає про акцію фронтмен гурту Олег Псюк.

Аби кошти можна було перерахувати в кілька дотиків, KALUSH створили спеціальну благодійну банку в додатку “Монобанку”, реквізити якої вони обіцяють оприлюднити 24-го серпня о 00:01. 

“Ми помічаємо тенденцію, що об’єми донатів падають. Та водночас ми розуміємо, що навіть 24 гривні з людини можуть зробити диво. Ви тільки уявіть, якщо нас буде 100 000 людей, ми зберемо 2,4 мільйони. А якщо нас буде 1 мільйон – то це вже 24”, – додав Олег.

Залучені кошти KALUSH Orechestra планують спрямувати на реабілітаційні потреби Героїв полку “Азов”, які мужньо боронили Маріуполь та цілодобово захищалися від окупантів на території Азовсталі. 

“Це особливі люди, які показали нам, що супергерої існують в реальному житті. Тому ми впевнені, що вони заслуговують, аби в них теж були герої серед українців, яких вони боронили. Герої, які допоможуть їм повернутися до здорового і повноцінного життя”, – поділився речник і діджей гурту КилимМен.

Починаючи зранку 24-го серпня хлопці пообіцяли звітувати про хід збору на сторінках гурту в соцмережах, та на своїх особистих. Отож не зволікайте і долучайтеся із будь-якої точки Земної кулі, і зробіть свій героїчний вклад.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!