Двоє братів з Коломийщини організували підпільний цех з виробництва сигарет (ВІДЕО)


На Тернопільщини поліцейські викрили незаконне виробництво сигарет та вилучили товару на 1,5 мільйона гривень.

Як виявилося, цех організували двоє братів - уроженців Коломийського району. Допомагали їм п'ятеро осіб з Тернопільської та Чернівецької областей. Про це повідомили у поліції Тернопільщини.

Один з братів розробив бізнес-план, керував підлеглими та грошовими надходженнями. Інший - займався питаннями зберігання, фасування готової продукції, доставлянням її до замовників та продажем підакцизних товарів.

У ході досудового розслідування стало відомо, що реалізовували незаконну продукцію вони на території всієї України, а замовлення приймали через соціальні мережі.

Зібравши достатньо доказів, слідчі та розшуківці Тернопільщини спільно із бійцями спецпідрозділу КОРД та РПОП провели одночасно 21 обшук на території чотирьох областей. Саме там у "бізнесменів" були склади та цехи з виготовлення сигарет.

Вирішується питання про оголошення підозри усім учасникам злочинної групи відповідно до статті 204 та 199 ККУ - незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів та тютюну, а також виготовлення, зберігання та збут указаних товарів з використанням незаконно виготовлених, одержаних та підроблених марок акцизного податку.

Триває слідство.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!