Двоє прикарпатців у барі побили жінку


Цими вихідними в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшло кілька сигналів про спрацювання тривожної сигналізації. На місце події терміново виїжджали наряди груп затримання ДСО.

У 20 годині працівники охорони отримали сигнал тривожної сигналізації з нічного клубу на Північному Бульварі. Прибувши за даною адресою, до правоохоронців звернулася адміністратор боулінг клубу, та вказала, на невідомого громадянина, котрий буянив в приміщенні закладу – нецензурно висловлювався в сторону персоналу, погрожував фізичною розправою. Даного громадянина було затримано.

Згодом, міліціонери виїжджали до кафе в місті Галичі, де ними були затримані особи, які вчинили між собою бійку. Внаслідок, пошкодили майно даного закладу, а це зірвані гардини з вікон, та розбиті вазони.

Близько третьої години ночі поступив сигнал тривоги з пивного бару по вулиці Вовчинецькій. Там, працівниками ДСО було затримано двоє невідомих чоловіків, які підозрюються в побитті жінки.

В усіх випадках на місце події було викликано слідчо-оперативну групу, а затриманих доставлено у відділки міліції для винесення процесуального рішення. Сума збитків по завданому майну встановлюється.