Франківські депутати закликають заборонити діяльність партії Шарія та ОПЗЖ


Депутати Івано-франківської міської ради закликають Президента України заборонити діяльність українських політичних партій "Опозиційна платформа – За життя"" та "Партія Шарія".

Відповідне звернення депутати ухвалили на сесії міської ради і направили його до Президента, голови ВРУ та Секретарю ради національної безпеки.

"На 30-му році незалежності українці все ще змушені позбуватись колоніального минулого та російського впливу у всіх сферах нашого життя. Окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є і внутрішній ворог, який розхитує ситуацію. Сьогодні є шанс успішно завершити цю боротьбу. Тож просимо вас підготувати та ухвалити законопроєкт, відповідні регуляторні акти, які б заборонили фактичну діяльність партій "Опозиційна платформа – За життя" та "Партія Шарія", як таких, що відстоюють та активно просувають інтереси російського агресора. Пане Президенте, ви справді рішуче діяли щодо промосковських каналів, час рішуче діяти щодо російської п'ятої колони і заборонити діяльність цих партій.",- зачитав текст звернення міський голова Руслан Марцінків.

Звернення підтримали всі присутні депутати - 35.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!