Гастролювати на "два фронти" не вийде. У Франківську хочуть зірвати концерт Артема Пивоварова


Радник міського голови Івано-Франківська, ветеран АТО/ООС Назарій Кішак закликає заблокувати концерт Артема Пивоварова, який вже під час війни виступав у Москві.

Про це Назарій Кішак написав на своїй сторінці в соцмережі, інформує Бліц-Інфо.

"Мистецтва поза політикою не буває. Артисти не можуть існувати поза політикою, бо культура – це і є велика політика! На сході Україні восьмий рік триває війна, розпочата росією. Однак, досі бачимо, що війну бачать не всі, комусь й досі "а какая разніца". Поки наші хлопці воюють за Батьківщину, гинуть через провокації з боку агресора, захищаючи суверенітет і незалежність України, ми закриваємо очі на неприйнятні речі, а саме проведення гастрольних турів українських артистів в країні-окупанта. Заробляти гроші в країні-агресора в умовах боротьби за територіальну цілісність та суверенітет твоєї країни - це блюзнірство, терпіти яке ми, свідомі українці, не будемо! Ми повинні бойкотувати виступи таких артистів-гастролерів, адже вони, виступаючи в Росії, зводять простори двох різних держав до одного – «рускава міра». Одним зі співаків, який проміняв Україну на російські рублі, є Артем Пивоваров. Після першого ж виступу в Росії Артему Пивоварову потрібно було заборонити в‘їзд в Україну. Але цього не відбулося. Мало того, концерти артиста продовжуються на два "фронти", - каже Кішак.

Один із чергових виступів Артема Пивоварова планується 28 червня в Івано-Франківську.

"На 25-ту річницю Конституції України має звучати російська попса в нас в центрі Прикарпаття?! То ми так боремось за свою землю і свою мову, що підемо гоцатися під ті російські пляски? Російськомовний концерт варто заблокувати! Ми не маємо морального права дозволити співакам-запроданцям виступати на українській землі, яку вони проміняли задля слави і грошей маскви. Артисти, які свідомо гастролюють в РФ після анексії Криму та початку військових дій на сході України, принижують гідність нашої держави",- переконаний Назар Кішак.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «на modernrock.ru вы можете купить билеты на артем пивоваров по официальным ценам. концерты артем пивоваров в москве: в ближайшее время событий не запланировано. концерты артем пивоваров в санкт- петербурге: в ближайшее время событий не запланировано. прошедшие концерты: 10 февраля 2018 Lookin Rooms, москва 26 августа 2017- Open Moscow Bar, москва 20 октября 2016 Aurora Concert Hall, санкт-петербург 21 октября 2016- Volta, москва»

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!