“Івано-Франківськгаз Збут” повернув клієнтам 305 тисяч гривень переплат


Станом на 8 липня 2022 року ТОВ “Івано-Франквськгаз Збут”, що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, повернуло клієнтам - побутовим споживачам понад 300 тисяч гривень переплат та помилково сплачених у травні коштів за спожитий природний газ

“Ми докладаємо максимальних зусиль, аби вирішити це питання. Повернення коштів триває і ми дуже просимо наших клієнтів набратися терпіння. На жаль, воєнний стан та дії ГК “Нафтогаз України” уповільнюють процес повернення коштів, але ми робимо все можливе, щоб максимально прискорити процес”, – сказав директор ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут” Юрій Пилипів, йдеться на сайті компанії.

Нагадаємо, наприкінці квітня цього року Кабінет Міністрів запровадив механізм спеціальних обовʼязків з постачання газу населенню, умови якого не зміг виконати жоден великий постачальник в Україні. Через це нові договори на закупівлю газу для населення з ГК “Нафтогаз Трейдинг” не уклала переважна більшість постачальників. В результаті цього більше 90% побутових споживачів України опинилися на обслуговуванні “постачальника останньої надії”, функції якого виконує ТОВ “ГК “Нафтогаз України”.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!