"Карпати" на захисті півдня: Як танкіст "мольфар" боронить Миколаївщину від ворога


Танки, які мають імена українських Карпат, стоять на захисті півдня.

Часто важкі бронемашини старші за своїх танкістів в рази, але українські захисники кажуть - танк неможливо не полюбити. Детальніше - у сюжеті ТСН.

Танкіст, який боронить Миколаївщину, має псевдо "Мольфар". Хлопець виріс в Карпатах і називає себе гуцулом. 23-річний танкіст, який везе нас ближче до передової, аби похвалитися своїми панцирниками. Один з них – трофейний, колишній російський. Свого трофея назвали сєпаром і відвезли на самий передок – служити на користь Збройних сил України.

"Мольфар" показує свої машини і хизується - старенькі, але крепкі. Назвати "Панцирники" вирішили на честь рідних Карпат: Довбуш, Прут, Говерла та інше.

Важкі машини тут люблять усі. Танкіст говорить: танк їде – русня боїться. Одного з цих "Панцирників" бійці назвали поетично, хоча і на суржику "Демон, восставшій із ада". "Мольфар" говорить – тут, у полі, все про любов.

"Є щось, що ти любиш так сильно, як і танки, - запитує кореспондентка ТСН - гори, тобто ти в житті любиш гори і танки, - ще дружину і батьків і Україну, - а як же без України, якби не було України, не було б і мене", - говорить український захисник.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!