На фронті загинули троє військових з Івано-Франківщини


Сумні вісті знову прийшли на Прикарпаття. В бою з окупантами полягли троє воїнів Андрій Борищак, Марк Селіванов та Михайло Гончар.

Тяжка втрата прийшла у Старобогородчанську громаду. Про це повідомив Володимир Петришин.

"З глибоким сумом сповіщаємо, що внаслідок артилерійського обстрілу військовими формуваннями російської федерації, отримавши поранення не сумісні з життям загинув наш земляк, старший солдат БОРИЩАК Андрій Ярославович, 1984 р.н., житель с.Старі Богородчани. Хай Господь прийме його душу і дасть сил рідним та близьким пережити це горе. Вічна пам’ять полеглим героям України! Деталі перевезення тіла нашого героя та чин похорону повідомимо додатково. Слава Україні! Героям Слава!",- йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Віддав життя у боротьбі за Україну і студент ІФНТУНГ Марк Селіванов.

"Колектив ІФНТУНГ висловлює глибоку скорботу з приводу героїчної загибелі студента Інституту нафтогазової інженерії Марка Селіванова (16.11.2000 - 16.06.2022), який віддав своє життя, виконуючи бойове завдання, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України. Висловлюємо щирі співчуття родині Героя. Розділяємо Ваші біль і горе, сумуємо разом з Вами в годину скорботи",- йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Про загибель бійця 10 гірсько-штурмової бригади Михайла Гончара повідомив його племінник Vitalik Savchuk.

"Болюча звістка. Загинула дуже хороша людина, житель Івано-Франківська. Боєць коломийської 10-ки. Гончар Михайло Петрович. З перших днів на передовій"- написав чоловік.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!