На Тисменицькій трасі зіткнулися два авто. Один чоловік загинув (ОНОВЛЕНО)


Надвечір у суботу, 13 квітня, на автодорозі Івано-Франківськ - Тернопіль у селі Клубівці сталася аварія за участі двох авто.

Про це повідомляють очевидці у Телеграм-чаті 112. Автомобілі злетіли з дороги у кювет.

За інформацією поліції, під час аварії один чоловік загинув.

Як повідомили у секторі комунікації ГУНП області, попередньо відомо, що керманич Lexus LX )1982 р.н., місцевий мешканець) на підйомі виконував маневру обгону - перетнув суцільну лінію розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху. Де допустив зіткнення з Renault Logan, яким кермував 63-річний франківець. Внаслідок зіткнення водій Renaul Logan від отриманих травм помер на місці. А пасажирку цього ж автомобіля (1959 р.н., мешканка Франківська) госпіталізували до лікарні.

 

Керманича Lexus LX також доправили до медзакладу. У нього відібрали кров для перевірки на алкоголь. Також його затримали слідчі у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Йому вже повідомили про підозру, а невдовзі суд обере запобіжний захід.

Слідчі розпочали розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!