Не вперше тікає з дому: Підлітка з Солотвина знайшли в Івано-Франківську


Майже добу ювенальні поліцейські спільно з патрульними Івано-Франківщини розшукували безвісти зниклого неповнолітнього мешканця Богородчанщини. З хлопцем все гаразд, його здоров’ю нічого не загрожує. Поліцейські з’ясовують усі подробиці зникнення.

Нагадаємо, 2 жовтня близько обідньої доби до обласної поліції зателефонувала 42-річна мешканка смт. Солотвин, Солотвинської територіальної громади і повідомила про зникнення її сина.

Отримавши повідомлення співробітники поліції негайно розпочали пошуки, спрямовані на встановлення місцеперебування неповнолітнього. Для цього був орієнтований увесь особовий склад місцевої поліції, ювенальні поліцейські області та патрульні поліцейські.

Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукали дитину: проводили подворові обходи, спілкувалися з місцевими мешканцями та перехожими.

Активні пошуки правоохоронців дали позитивний результат вранці, 3 жовтня, на одній із вулиць обласного центру розшукали неповнолітнього.

Хлопець вже не вперше йшов з дому.

Ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду з розшукуваним щодо недопущення подібних випадків у майбутньому, а також поспілкувалися і з матір’ю.

Працівники поліції висловлюють вдячність небайдужим громадянам та ЗМІ за допомогу у пошуках неповнолітньої.

Неповнолітнього поміщено до Івано-Франківського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!