Олександр Сич: Кожна реформа, яка впроваджуються, має бути успішною і незворотною


Кожна реформа, яка впроваджуються, має бути успішною і незворотною.

На цьому наголосив голова обласної ради Олександр Сич під час онлайн-наради “Децентралізація в умовах трансформації системи охорони здоров’я” Національної служби здоров’я України, пише пресслужба облради.

"Кожна реформа має покращувати життя людей, а якщо такого покращення немає, то постає питання про доцільність такої реформи. Сподіваюсь, що реформа охорони здоров’я покращить життя людей. І не тільки пацієнтів, але й всіх працівників медичних установ. Щодо незворотності маю свіжий приклад, коли приїжджає високопоставлена комісія в область в іншій сфері життєдіяльності і каже чиновнику, що все, що він робив протягом п’яти років – не правильно, тепер треба робити навпаки. Шановні колеги, станьте на місце простого управлінця середньої ланки. Він же не сам по собі впроваджує якісь зміни, він виконує нормативні акти. А потім політична влада змінюється і каже, що це все не правильно. Ми так ніколи не побудуємо не те щоб успішної Української держави, але й елементарного співжиття в нашому суспільстві. Перш, ніж вчинити якесь рішення, завжди думайте, як воно відобразиться по всій вертикалі вашого впливу. Кажу це без будь-яких застережень, а тільки з добрим побажанням того, щоби все що ми робимо було результативним і приносило користь нашому суспільству”, – зауважив Олександр Сич.

Керівник депутатського корпус також підкреслив, що розуміючи необхідність додаткової підтримки медичних закладів області в умовах реформи охорони здоров’я, обласна рада ще минулого року прийняла програму розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!