Переселенці у Калуші, Коломиї, Богородчанах можуть отримувати безкоштовні обіди. Реєстрація


У Калуші, Коломиї та Богородчанах у грудні та на початку січня діятимуть соціальні їдальні, де пільгові категорії внутрішньо переміщених людей зможуть щодня безкоштовно обідати. Діятимуть такі їдальні впродовж 30 днів.

Планується, що гарячі обіди зможуть отримувати щодня протягом місяця у Калуській громаді 100 людей, у Коломийській - 50 і в Богородчанській теж 50.

Зараз триває реєстрація внутрішньо переміщених осіб для отримання спеціальних талонів. Подати заявку можна до 4 грудня включно за посиланням https://forms.gle/GAMuYgc12WY54dYm7

Підприємці, які зацікавлені надавати послуги гарячого харчування у рамках даного проєкту, можуть до 4 грудня звертатися за деталями на електронну пошту molodaprosvita.if.projects@gmail.com

Соціальні їдальні у громадах організовує Івано-Франківська обласна організація "Молода Просвіта". Допомога надана в рамках проєкту “Гуманітарна допомога у громадах, що знаходяться на лінії вогню та у громадах, що приймають внутрішньо переміщених осіб в Україні" при підтримці ACTED та UKaid.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!