Підсилювач потужності від Showtime — найкраща якість звуку вашої акустичної системи


Якими бувають підсилювачі звуку та на що варто звертати особливу увагу під час його вибору.

Якщо ви вирішили зібрати якісну акустичну систему (тут і далі за текстом — АС), не забудьте купити підсилювач потужності. Справа в тому, що вихідний аудіосигнал кожного пристрою у вашому будинку, здатного відтворювати звук, буде різним за потужністю. Ваше завдання, зібрати АС так, щоб відтворення звуку було рівним і якісним, незалежно від обраного вами пристрою.

Досягти цього ефекту ви зможете за рахунок використання підсилювача потужності, до якого за допомогою спеціального кабелю можна легко підключити будь-яке джерело відтворення звуку. У магазинах сьогодні представлений широкий вибір підсилювачів різного типу та потужності від різних торгових марок. В інтернет-магазині відео та аудіотехніки Showtime ви можете купити потрібну його модель та отримати кваліфіковану допомогу наших спеціалістів.

Основні типи підсилювачів, які пропонуються до покупки

У продажу сьогодні можна побачити різні типи підсилювачів потужності, усі вони представлені широким модельним рядом.

Попередній підсилювач

З боку задньої панелі пристрій оснащений різними роз'ємами. Вони необхідні передачі попередньому підсилювачу звукового сигналу з будь-якого джерела відтворення звуку. У лінійці таких підсилювачів є моделі, здатні записувати звук паралельно з відтворенням звукових файлів.

Якщо пристрій оснащений XLR портом, ви зможете підключити до підсилювача пристрій, що знаходиться від нього на великій відстані. Однак для домашньої АС така функція не потрібна, вона більш затребувана професіоналами, які вкрай потребують її при складанні сценічного обладнання. Для домашнього використання ця функція навряд чи потрібна. Враховуйте, що ціна на підсилювач із наявністю XLR порту відразу зросте.

Підсилювач потужності

Inter-M PP-6213

Візуально моделі підсилювача потужності цього типу здаються дуже простими, та й конструктивно вони теж не хитромудрі. Передня панель оснащена регулятором гучності, а на задній панелі розташований тільки стерео вхід/вихід для підключення колонок. Незважаючи на простоту конструкції, саме цей тип підсилювача відповідає за якість вихідного сигналу.

Найважливіший і найцінніший функціонал підсилювачів цього типу розташований усередині їх корпусу. Саме там розташовані ємнісні конденсатори, що збільшують потужність електричного сигналу, а також потужні трансформатори. Вартість такого підсилювача потужності буде набагато вищою, та й за вагою він важчий за підсилювачі інших типів.

Інтегровані підсилювачі

Моделі цього універсального типу підсилювачів цікаві тим, що вони поєднують у собі функції та властивості попереднього підсилювача, а також потужності. Ви можете віддати перевагу універсальному або однозадачному пристрою, проте вас має насторожити вартість «універсала», майже рівну вартості попереднього підсилювача. У цьому випадку майже рівнозначними можуть бути якість і функціональність обраного вами пристрою.

Винахідливі виробники пропонують моделі підсилювачів, доповнені караоке та радіотюнером, здатні підключатися до мережі Інтернет. Все це подається як ресивер, який не потрібен тим, хто цінує якість звуку та висуває до своєї АС високі вимоги. Можливо, саме вас і влаштує наявність ресивера, ви знайдете йому застосування та залишитеся задоволені своєю покупкою.

На що варто звертати особливу увагу під час вибору підсилювача потужності?

Дуже важливо і бажано при виборі будь-якої техніки віддавати перевагу пристроям одного виробника або належать до одного класу. Якщо вам пропонують ламповий та напівпровідниковий підсилювач, запам'ятайте, що лампові моделі, хоч і здатні дати якісний звук, в експлуатації вважаються досить проблематичними.

Ще один важливий критерій, на який варто звернути свою увагу, це показник опору та рівень потужності вихідного сигналу. Показник опору підсилювача повинен бути вищим або дорівнює аналогічному показнику АС, не можна допускати, щоб він був вищим. Звичайно, на виході потужність звуку (щодо потужності колонок вашої АС) буде меншою за очікувану, але це продовжить термін експлуатації обладнання і зменшить кількість можливих проблем з акустикою.

Купити підсилювач потужності у Києві пропонує інтернет-магазин Showtime — один з лідерів продажів відео та аудіотехніки на вітчизняному ринку. Ми маємо великий асортимент продукції, всі товари сертифіковані, мають гарантію виробника. Ми в найкоротші терміни доставимо замовлення в будь-який регіон України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!