Поліція обмежує особистий прийом прикарпатців


На період карантину в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області, а також у територіальних підрозділах поліції обмежується особистий прийом громадян.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

"З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID – 19, особистий прийом громадян в адміністративних будівлях Головного управління Національної поліції у Івано-Франківській області та територіальних підрозділів на період карантину обмежується", - йдеться у повідомленні.

Рішення про скасування особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування прийнято в області на виконання протокольного доручення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Громадянам, які мають бажання звернутися до ГУНП в Івано-Франківській області, прохання звертатись письмово за поштовою адресою: 76018, м.Івано-Франківськ, Академіка Сахарова, 15, або на електронну пошту ivfr.sgz@gmail.com, szg@if.npu.gov.ua або тел. (0342)-79-01-95.

На час тимчасового обмеження прийомів громадян в ГУНП розміщено скриньки «Для звернень громадян» у доступних місцях.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: