Прикарпатець Андрій Джелеп - чемпіон Європи U23!


З 13 до 19 березня в Бухаресті проходив Чемпіонат Європи з греко-римської, вільної та жіночої боротьби серед спортсменів та спортсменок до 23-х років.

За медалі боролися понад 700 спортсменів із 40 країн. Борець з Івано-Франківщини Андрій Джелеп виборов золото у ваговій категорії 61 кг. Про це повідомили на сторінці Асоціації спортивної боротьби України.

"Андрій Джелеп - чемпіон Європи U23! Вітаємо спортсмена та тренерський штаб! Вітаємо Асоціацію спортивної боротьби! Дякуємо Збройним силам України, котрі захищають нашу землю від російських загарбників! Віримо в Перемогу! Та прославляємо Україну!", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, прикарпатська спортсменка Ірина Заблоцька здобула срібло на чемпіонаті Європи.  Також Едуард Стрільчук з Долинщини виборов "бронзу".

Андрій Джелеп – чемпіон України вільної боротьби (2021), віце-чемпіон Європи з вільної боротьби серед чоловіків ( 2021), майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи та світу серед кадетів, срібний призер чемпіонату Європи та світу серед юніорів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!