Прикарпатці у серпні купили в автосалонах машин на 4,7 мільйона доларів


Минулого місяця в Івано-Франківську та області зареєстрували 160 нових автомобілів. На покупку цих авто в регіоні витратили 4,7 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage.

Позашляховики та кросовери склали 80% від зареєстрованих у серпні автомобілів. Дизельними двигунами були обладнані 22% машин. Середня ціна кожного автомобіля перевищила 29 000 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – йдеться у повідомленні сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota. За місяць придбали 35 таких автомобілів на суму 1,4 млн доларів. Кросовер Kia Sportage отримав найбільшу кількість продажів у регіоні і покрив 11% продажів. Крім нього часто купували Renault Duster і Renault Sandero.

Загалом в Україні зареєстрували 8 450 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 266 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Позашляховики та кросовери склали 72% від усіх зареєстрованих у серпні нових автомобілів. Продажі нових авто зросли на 20%, якщо порівнювати із серпнем 2020 року.

Нагадаємо, у липні в Івано-Франківську та області зареєстрували 140 нових автомобілів на загальну вартість 4,4 млн доларів. Тоді найпопулярнішим брендом була Toyota, а найпопулярніші моделі – Toyota Hilux і Renault Duster.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!