Сапери 102 бригади ТрО зупинили наступ ворожої техніки


Сапери 79-го батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина зупинили наступ техніки, а саме - сім одиниць.

Хлопці працюють на Запорізькому напрямку від самого початку повномасштабного вторгнення. Прийшли сюди добровільно, аби захистити своїх близьких і не дати ворогу просунутися в глиб країни. Мало хто з них мав хоча б якесь відношення до військової справи, але прискорене навчання, відео уроки та бажання нищити ворога, дало свої плоди, йдеться на сторінці 102-ї бригади.

"'У мене позовний Лапа, головний сержант взводу, командир першого відділення. В саперів повинна завжди бути холодна голова. Коли багато напружень і багато роботи, трошки це все затьмарює. Саме основне, що починаєш деколи розслаблятися. А у нашій роботі це заборонено. Щоб розслаблятися мусимо думати, що ми робимо і як ми робимо. Тому що від цього залежит наше життя та безпека''.

Бійці зараз активно працюють із загороджувальим мінуванням позицій за нулевим рубежем, що приносить і свої плоди. Ось нещодавно їхня робота показала великий результат: зупинили наступ техгіки, а саме - сім одиниць залишилося на полі горіти, не пройшли, підірвалися всі на мінах. '

'Хлопці в нас бойові всі. Всім, як-то кажуть, честь і шана. У нас немає такого, щоб не було роботи. Як не з одного флангу, то з другого, працюємо, роботи більш ніж достатньо".

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!