Щоб було тепло. В обленерго обіцяють забезпечи роботу франківських котелень


Через вимкнення світла на Прикарпатті виникли проблеми з роботою котелень. Адже деякі котельні знаходяться на лініях, які вимикають разом з будинками.

Відповідно люди залишаються не тільки без світла, але й без тепла. Через численні скарги і звернення енергетики таки придумали, як організувати роботу котелень, щоб вони могли подавати тепло у домівки. Про це Бліц-Інфо повідомили у пресслужбі компанії.

"Ми розуміємо, що температура за вікном буде знижуватись. Протягом останнього тижня активно співпрацюємо з органами місцевого самоврядування, щоб організувати роботу для котелень. Там де будова ліній дозволяє, котельні будуть заживлені від ліній, які не вимикатимуться, як до прикладу котельні на вул. Дорошенка та Хриплинській в м. Івано-Франківськ. Інші будуть переведені на подовжений графік роботи в ночі, щоб потужності котельні могли забезпечити обігрів кожної оселі, як до прикладу на вул. Пулюя, Набережній та Військових Ветеранів в м. Івано-Франківськ. Такі дії були погоджені із відповідальними особами місцевого самоврядування. Так само ми опрацьовуємо приєднання та змінюємо схеми підключень котелень в усій області",- кажуть в Прикарпаттяобленерго.

Також енергетики анонсували, що працюють над зміною схем розподілу електроенергії, щоб рівномірно розподілити години увімкнень та вимкнень, зробити Графіки точнішими та більш плавними. Зміняться черги та адреси в них, тому слідкуйте за повідомленнями.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!