Смартфони iPhone – досконалість з унікальними технологіями


Кожен знайомий з телефонами Apple iPhone, які відрізняються сучасним виконанням, оригінальним функціоналом та незвичайними характеристиками. Крім того, з року в рік з'являються оновлення модельного ряду, що є гарантом використання покращених можливостей та характеристик.

Серед основних характеристик смартфонів iPhone можна відзначити надійність та сміливі дизайнерські рішення. Додатково Айфон показує статус власника, а деякі ідеї та рішення зовсім задають тренди у світі інформаційних технологій. Згодом навіть старі моделі смартфонів демонструватимуть високу продуктивність та надійність.

Технічні характеристики

При виборі користувачі враховують такі характеристики:

обсяг вбудованої пам'яті;

діагональ екрану;

об'єм оперативної пам'яті;

параметри камери;

ємність акумулятору;

наявність окремих комунікацій.

Діагональ екрану пристроїв від 4,9 до 6,9 дюймів. Середні параметри ідеально підійдуть для серфінгу в інтернеті та перегляду улюблених відео, фільмів чи серіалів.

Смартфони всього модельного ряду працюють під керуванням операційної системи iOS. Вже вийшла 15 версія з великим набором нових функцій та можливостей. Особливо корисною є функція FaceTime, що дозволяє здійснювати дзвінки по відео та бачити співрозмовника.

Камери смартфонів

Пристрої здатні створювати фотографії та відео високої якості, при цьому розмір зображень мінімальний. Техніка оснащується модулем камери до 12 Мп, але є кілька інтелектуальних режимів та високоякісна оптика.

Новий модельний ряд 13 та 13 mini отримує збільшену матрицю камери, які розміщуються під кутом 45 градусів. Завдяки покращеному сенсору збільшується кількість світла, що вловлюється, а це додатково підвищує якість фотографій.

Дорогі моделі 13 Pro та 13 Pro Max оснащуються камерою, де є три об'єктиви. Ширококутні та надширококутні створюють ідеальні знімки навіть за поганого освітлення. Після активації режиму Smart HDR 4 вдасться розпізнати до чотирьох осіб і встановити тон шкіри для кожної з них.

Модулі комунікацій

Традиційно всі смартфони доповнюються технологією Bluetooth, GPS, NFC, Wi-Fi та іншими комунікаціями. З їх допомогою можна організувати бездротову передачу даних і таким чином підключатися до інтернету. Останні моделі доповнюються функцією A-GPS, що є покращеною супутниковою системою, гарантуючи підвищення точності місцезнаходження.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!