У 16-річної калушанки Євгенії Тимошук виявили рак. Потрібна допомога


У 16-річної калушанки Євгенії Тимошук попередньо виявили злоякісне утворення кістки . Запальний процес у дитини виявили вже давно. Однак лікарі не вбачали серйозності проблеми у здоров'ї дівчини. Обстежившись у Івано-Франківську підтвердилися найгірші очікування. Зараз родина розпочинає збір коштів на лікування.

Мама Євгенії — Наталія Тимошук зазначила, що у дочки давніше часто боліли ноги, інформують "Вікна".

Проте лікарі переконували, що це перехідний вік. Батьки вірили, що це насправді так і є, тим паче, що дитина часто любила кататися на роликах і ковзанах. Згодом мама прочитавши новину в інтернеті про захворювання Святослава Колодія вирішила обстежити ногу дитини. Після того медики запевнили, що все добре, розповідає Наталія Тимошук.

«Це просто перехідний вік. Нехай дитина не шукає собі болячок, нехай просто більше рухається. Адже насправді весь організм здоровий, просто треба розвивати ногу».

Почавши вживати знеболююче нога почала набрякати. Тоді сім'ї Тимошуків порадили звернутися до кардіолога в дитячу поліклініку, де зробили УЗД і побачили рідину біля сухожилля.  У відповідь медики сказали, що нічого страшного немає і за місяць проблему можна вилікувати і виписали ліки. Приймавши ліки, втираючи мазі дівчинці нічого не допомогло.  Через 20 днів мама з дочкою знову пішли до лікарки, яка знову виписала лікування. Після Пасхи сім'я вирішила обстежитися у Івано-Франківську. Однак Євгенія почала почувати себе краще — нога не боліла, по сходах спокійно спускалася, на велосипеді каталася. Батьки заспокоїлися, подумавши, що проблема вирішилася. Однак в останній день лікування нога знову почала боліти. І знову батьки звертаються до лікаря, який призначає таке ж саме лікування. Проте на цей раз батьки їдуть до Івано-Франківська вияснити, що ж насправді трапилося з їхньою дитиною. Результати УЗД і ренгену показують невтішний діагноз — злоякісне утворення лівої стегнової кістки (саркому). Зараз дитина перебуває на стаціонарному лікуванні в Івано-Франківську.

Наразі сім'я починає збір коштів на лікування 16-річної Євгенії Тимошук.

Мама Євгенії просить всіх небайдужих про допомогу.

"Звертаюся до Вас і вірю, що ви допоможете. Ми збираємо кошти на допомогу дівчинці. В неї виявили рак кістки "Саркома". Дівчинка з Калуша. Їй 16 років. В Калуші вона зверталась до лікарів, які нічого не виявили і не робили"

Реквізити:  4149499151491600 (Приватбанк) —  Тимошук Наталія (мама), 5167803117625348 (Ощадбанк)

098 801 8707 —  Тимошук Наталія (мама)

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!