У Коломиї під колеса мікроавтобуса потрапив 43-річний пішохід


Дві дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися минулої доби в Коломиї та в обласному центрі. Слідчі розпочали кримінальні провадження, з’ясовують всі обставини подій.

Про це "Бліц-Інфо" розповіли у пресслужбі прикарпатської поліції. 

Так, у Франківську водій під "кайфом" влаштував ДТП - одна людина у лікарні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася о 20 годині в Коломиї. Як з’ясували правоохоронці, 53-річна, місцева мешканка, керуючи Mercedes-Benz, не обрала безпечної швидкості руху та вчинила наїзд на 43-річного пішохода.

Останній переходив дорогу поза межами пішохідного переходу, у темну пору доби, без світлоповертаючих елементів на одязі. Чоловіка госпіталізували до медзакладу.

Водійка - твереза. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР.

Нагадуємо пішоходам, використовуйте світловідбивачі на верхньому одязі в темну пору доби. Пам’ятайте, переходити дорогу можна лише у спеціально відведених для цього місцях та переконавшись, що це безпечно для усіх учасників дорожнього руху.

Керманичам автомобілів, потрібно правильно вибирати режим роботи фар та інших світлових приладів. Оцінюйте дорожню обстановку, дотримуйтеся вимог щодо швидкості руху та дистанції між транспортними засобами. Не сідайте за кермо в стані сп'яніння.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!