У міському парку може з'явитись майданчик для вигулу собак. Потрібні голоси


12 квітня стартувало голосування за проекти Бюджету участі в Івано-Франківську, яке триватиме до 28 квітня.

Одним із проєктів є "Влаштування майданчика для вигулу собак поруч парку ім. Т.Шевченка", бюджет якого - 299 592 гривень, пише Бліц-Інфо.

"Спеціальні майданчики для вигулу собак є невід’ємною частиною міст у розвинених країнах. Такі майданчики дозволяють посилити соціальну відповідальність власників собак та вивести культуру вигулу домашніх улюбленців на новий рівень",- йдеться в описі проєкту.

Проблема, на вирішення якої спрямований проєкт:

Через відсутність спеціальних майданчиків, вигул собак здійснюється в неналежних місцях, що спричиняє виникнення непорозумінь та конфліктних ситуацій між відвідувачами парку та власниками собак. Для собак життєво необхідно рухатись, тому деякі власники відпускають їх без повідка та намордника, що сприяє виникненню потенційно небезпечних ситуацій як для собак, так і для мешканців.

Мета

Створити належні та безпечні умови для вигулу собак. Розвиток спорту з собаками. Зменшення конфліктних ситуацій між відвідувачами парку та власниками собак.

Результат

Створення сучасного майданчика для вигулу собак спонукатиме до підвищення рівня культури власників собак, посилення рівня соціальної відповідальності, зменшення конфліктних ситуацій шляхом створення альтернативи для вигулу собак у спеціально відведеному місці.

Віддати голос за проєкт потрібно тут.

Щоб взяти участь у голосуванні потрібно бути зареєстрованим у межах Івано-Франківської територіальної громади (мати прописку) та мати більше 18 років. Голосувати за інші проєкти можна:

- на інтернеті на сайті «Бюджет участі» (за допомогою банківської картки, ID паспорта чи реєстрації через мобільний телефон)

- або в ЦНАПі, зокрема в Пасічній (за допомогою паспорта та ідентифікаційного коду. Їх треба мати зі собою).

Якщо ви не користуєтеся інтернетом або вам це складно зробити, то просіть ваших рідних чи друзів, нехай допоможуть вам і самі проголосують.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!


Теги: