У Рогатині та Гошеві стались ДТП з потерпілими


ДТП з потерпілими стались в Рогатині та в Долинській територіальній громаді. За фактами автопригод розпочаті кримінальні провадження.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась в Рогатині, 26 листопада о 8 годині, інформує пресслужба обласної поліції.

Встановлено, що 25-річний мешканець територіальної громади, керуючи автомобілем ВАЗ 2121, рухаючись по автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів», здійснюючи поворот ліворуч, не надав перевагу в русі та вчинив наїзд на 60-річного велосипедиста. Останній рухався в зустрічному напрямку руху. Внаслідок автопригоди керманича двоколісника з травмами доставлено до лікувального закладу. Водій транспортного засобу тверезий.

Наступна аварія трапилась цього ж дня в селі Гошів, Долинської територіальної громади. Поліцейські з’ясували, 25-річний франківець, керуючи іномаркою Mazda CX-5, рухаючись автодорогою Н-10 «Стрий – Чернівці - Мамалига, проїжджаючи заокруглену ділянку дороги, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав за межі проїзної частини, де допустив зіткнення відбійною частиною моста, опісля автомобіль з`їхав в річку. Внаслідок автопригоди керманича та його пасажира з травмами доставлено до лікувального закладу.

За обома фактами аварій розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!