У Сумах після атаки «шахедів» з-під завалів дістали 10 осіб, є загиблі


Росіяни у ніч проти 13 березня атакували Суми "Шахедами". Пошуково-рятувальна операція триває. Відомо, що під завалами можуть бути троє людей.

Про це в ефірі телемарафону повідомила кореспондентка, котра перебуває на місці влучання. Вона спілкувалася з мешканцями будинку, в який влучили росіяни. Вони висловили припущення, хто може перебувати під завалами, пише 24 канал.

Як зауважила кореспондентка, на жаль, є загиблі, про що і повідомляли у Сумській ОВА. Правда, наразі не уточнювали інформацію ані про їхню кількість, ані про те, кого саме вбили "Шахедом" росіяни.

Відомо, що під завалами можуть перебувати троє людей. Сусіди підозрюють, що під завалами може бути чоловік, котрий упродовж двох років мешкав у Німеччині. І він буквально напередодні повернувся до Сум.

Також під завалами може бути ще один чоловік з іншої квартири. За наявною інформацією, його дружину надзвичайникам вдалося врятувати та дістати з-під завалів. До нього ж, станом на 09:00, ще не дісталися.

Рятувальники продовжують розбирати завали. Також під будинком у Сумах розгорнули "Пункт незламності". На місці виконують роботу всі служби та надають необхідну допомогу мешканцям будинку, в який влучили "Шахеди".

Пів на 8 ранку у Сумській ОВА розповіли про ситуацію в регіоні. Зазначили, що внаслідок влучання "Шахеда" у житловий п'ятиповерховий будинок, попередньо, пошкоджені 30 квартир. З них – 15 зруйновані.

Тоді ж писали, що з-під завалів урятували 10 людей, з яких 8 зазнали травм різного ступеня тяжкості. В ОВА зазначили, що є загиблі, але інформація про це ще уточнюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!