Від рук ворога загинув воїн з Калуської громади Василь Фальовський


21 вересня трагічну звістку отримала родина з Калуської громади - ввечері 20 вересня у бою з російським окупантом під селом Берестове загинув військовослужбовець Василь Ярославович Фальовський.

Про гірку втрату у мережі повідомив голова Калуської громади Андрій Найда.

"Немає слів, які, хоча б на мить, могли полегшити горе для матері, дружини, двох синів… В глибокій скорботі, родина та близькі Василя. І вся наша громада в ці дні переживає жахливу і непоправну втрату. Горе… Горе, яке неспіввимірне ні з чим, і з яким змиритися несила. Схилімо голови у тихій молитві, віддаймо шану Героєві, який поклав своє життя за нашу волю, за волю України.  Висловлюємо співчуття родині загиблого Василя Фальвського. Його пам’ятатимемо усі як великого патріота, відважного Воїна, сумлінного працівника, зразкового сім’янина та доброго товариша для багатьох. Слава Героєві та вічна пам'ять вірному сину України!", - висловив співчуття очільник громади. 

Василеві Фальовському 28 липня виповнилося 45 років. До війни працював на калуському підприємстві ТзОВ «ЗАВОД ДК ОРІСІЛ». Мобілізований у червні. Проходив службу у гірсько-штурмовій бригаді.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!