Війна забрала життя ще двох калушан


2 жовтня громада понесла непоправну втрату – боронячи від московської орди рідну Україну, кожного з нас з вами, загинули мужні захисники.

Поблизу пункту Ізюмське Харківської області своє життя за свободу та незалежність своєї держави віддав командир протитанкового відділення роти вогневої підтримки десантно-штурмового батальйону 35-річний Юрій Володимирович Ковальчук. А під час стрілецького бою в районі н.п. Спірне Донецької області загинув бойовий медик 47-річний Ігор Михайлович Піх. Про це повідомляє міський голова Андрій Найда.

"Вірні військовій присязі, проявивши стійкість і мужність, поклали своє життя у жорстоких боях з московським загарбником за нашу Україну! У глибокій скорботі вся громада. Висловлюємо щирі співчуття сім’ям, родинам, друзям загиблих Героїв! Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами. Від нас йдуть найкращі! Щира вдячність та безмежна шана полеглим за Батьківщину Ігореві Піху та Юрію Ковальчуку! Вічна, світла пам'ять Героям України! Вічна СЛАВА!",- йдеться в дописі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!