Вночі захисники знищили 10 російських "Шахедів", які атакували з росії


У ніч на 14 квітня 2024 року російські окупанти атакували 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із Курської області росії.

Одночасно ворог випустив чотири зенітні керовані ракети С-300/С-400 з окупованої Донеччини. Про це повідомляють на сторінці Командування Повітряних Сил ЗСУ.

"Усі «шахеди» збито на Харківщині зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил та мобільними вогневими групами Сил оборони України. Дякую за бойову роботу", - написав у мережі командувач Повітряних Сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Також зазначається, що 13 квітня Сили оборони України успішно уразили пункт управління угруповання військ "Центр" противника в окупованому Луганську.

"Витримавши паузу, дякую льотчикам авіації Повітряних Сил за успішний, а головне – результативний удар по ворожому об’єкту на Луганщині 13 квітня 2024 року. Українські пілоти чудово виконали роботу і повернулись на базу. Таких ударів по тилах противника буде більше, коли Україна отримає БІЛЬШЕ ракет від наших західних партнерів", - відзначає Микола Олещук

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!