Як зміцнити взаємозв'язок у партнерських відносинах?


Відносини з коханою людиною – це свого роду робота, яку бажано виконувати правильно, намагаючись мінімізувати кількість помилок, що скоюються. Але, що приємно, ця робота при потрібному підході завжди приносить задоволення кожному з пари. А от якщо пустити стосунки на самоплив, ймовірність несприятливого результату – розставання – значно підвищиться.

Що таке партнерські відносини між людьми, що люблять? Головним чином, це – високий ступінь відповідальності за побудову кохання, поваги та довіри. Також сюди можна віднести схожий погляд на світ, бажання рухатися вперед разом та спільні життєві плани та цілі. Щоб побудувати такі відносини, партнери повинні працювати над ними спільно, прислухаючись до бажань та потреб один одного.

Правила міцних партнерських відносин

Щоб набути щастя та гармонії в союзі з другою половинкою, необхідно зробити так, щоб обом у парі було легко і спокійно. Відносини не повинні бути схожими на важку щоденну працю – в такому випадку дуже скоро виникне стійке бажання скинути цей тягар, що давить з плечей, тобто розійтися в різні боки. Важливо дарувати один одному тепло та ласку, при цьому не пригнічуючи надмірною турботою.

Право на хобі

Не слід утискати один одного в праві на реалізацію особистих бажань щодо розваг, розслаблення та відпочинку. Цілком необов'язково кожну вільну хвилину проводити виключно в суспільстві один одного. Цілком нормально і навіть дуже добре, якщо партнери періодично займаються улюбленими справами поодинці.

Якщо ж обмежувати другу половинку в реалізації особистих бажань, відносини поступово почнуть псуватися, плавно чи ривками просуваючись до повного краху. Безумовно, не йдеться про походи ліворуч або інші непристойні заняття. Але це може бути риболовля, зустрічі з друзями, шопінг, відвідування спа-салону, фітнес-клубу, басейну чи навіть просто похід у кіно поодинці.

Якісний секс

Налагоджене інтимне життя включає не тільки регулярний секс, але також регулярні повноцінні оргазми. Закінчувати повинні обидва. Імітувати оргазм не слід, інакше партнеру буде важко зрозуміти, які саме ласки потрібні жінці для отримання сексуального задоволення. Щоб партнерка гарантовано відчувала оргазми, варто використовувати зручні секс-іграшки – наприклад, такий вібратор – пристрій для яскравої чуттєвої насолоди.

Вібратор для пар посилює насолоду від фрикцій одночасно в обох партнерів. Якщо чоловік хоче протриматися в ліжку довше, слід придбати в секс-шопі ерекційне кільце з петлею для мошонки. Для збуджуючої прелюдії ідеально підходять вібромасажери, кліторальні вібратори, вакуумні безконтактні стимулятори. Хочеться ще більше пристрасті та гострих відчуттів? Тоді обов'язково слід придбати інтимне мастило з збуджуючим ефектом.

Відсутність контролю

Набагато приємніше усвідомлювати, що кохана людина зберігає вірність, бо любить, цінує та поважає, а не тому, що просто не може чи боїться. Зайвий контроль справляє протилежний бажаному ефект. Людина, яку в усьому контролюють, рано чи пізно неминуче захоче свободи – і тоді одного разу може поринути у всі тяжкі. Щоб не допустити такого, необхідно навчитися довіряти та не відстежувати кожен крок своєї другої половинки.

Різноманітність

День бабака може вбити абсолютно будь-які стосунки. Неважливо, наскільки сильне кохання – якщо партнери не вносять нічого нового у спілкування один з одним, дуже скоро у стосунках настане нудьга. Щоб не поринати в болото одноманітності, необхідно радувати другу половинку сюрпризами. Це стосується не тільки ліжка, хоча тут дуже важливо не допускати рутини. Але також слід вигадувати нові способи доставляти один одному щастя – приємні дрібниці, які пожвавлять стосунки.

Душевна близькість

Партнерські відносини не вистоять довго, якщо кожен із пари ховатиметься у свою раковину. Емоційна відкритість – важливий аспект у побудові кохання та дружби. Духовно зблизитись з партнером допоможуть довірчі бесіди. Мріяти разом, будувати спільні плани, обговорювати ті чи інші події – всі ці заняття сприятимуть встановленню міцного емоційного зв'язку. При цьому важливо ніколи не висміювати бажання та судження другої половинки.

 

Прийняття

Людина може змінитися, якщо тільки сама цього захоче. Не слід намагатися погрозами чи вмовляннями змусити партнера змінити свої звички. І, звичайно, немає жодного сенсу втовкмачувати день у день одне й те саме в надії, що людина прислухається до прохань. Єдине, що можна зробити – чесно розповісти про свої почуття: що турбує, що дратує, що здається неприпустимим. Тільки шляхом розмов без лайки та образ можна розібратися у таких делікатних питаннях.

І останнє правило – партнера треба кохати. По справжньому. Щиро. І обов'язково показувати це кохання – словами та діями. Партнери у любовних відносинах – це дружна згуртована команда, в якій немає місця для конкуренції та придушення. Не слід боятися чи соромитися виявляти почуття – саме кохання є фундаментом для побудови міцного та довговічного союзу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!