Якої погоди чекати цього тижня прикарпатцям


За повідомленням синоптиків цього тижня на Прикарпатті буде тепла, але дощова погода.

Хоча на календарі вже весна, втім зима не хоче відступати. Тож цього тижня очікується як весняне сонечко і тепло, так і дощі з мокрим снігом та похолодання, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема у понеділок, 2 березня майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Можливо посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. температура повітря 8-10 градусів весняного тепла.

У вівторок протягом усього дня буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі температура повітря очікується 2-4о вище нуля, вдень повітря прогріється до 13-15о тепла.

Середа, 4 березня буде хмарною. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі - 4-6о тепла, вдень - 10-13о.

В четвер, 5 березня не забудьте прихопити парасольки і вдягнутися тепліше. Адже хмарна і прохолодна погода протримається увесь день. З самого ранку йтиме сильний дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі - 1-3о тепла, вдень повітря прогріється до 6-7о

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 6 березня сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Вранці піде дрібний дощ зі снігом, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря вночі 0-1о вище нуля, вдень трішки комфортніші 4-6о тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: