30-річному жителю Прикарпаття інкримінують збут наркотиків


У Галицькому районі правоохоронці викрили злочинну діяльність 30 – річного чоловіка, жителя Бурштина, котрий займався збутом наркотиків, тим самим поліцейські перекрили канал надходження і запобігли їх поширенню.

Під час санкціонованого обшуку домогосподарства працівниками поліції виявлено та вилучено грошові кошти, які підозрюваний отримав за збут «марихуани». Згідно висновку експерта, вона є особливо небезпечним наркотичним засобом обіг якого заборонено. Також вилучено рослинну масу в подрібненому стані, ззовні схожу на "марихуану", в кількості близько 10 грам, пакети із насінням "марихуани", пристрої для вживання наркотичної речовини із нагаром темно-бурого кольору та рослину "марихуани", вирощену в горшку, інформує прес-служба нацполіції в області.

В ході слідчих дій встановлено, що підозрюваний уже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з наркотиками.

Цього разу йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.