Чоловіка, який переховувався від запорізьких поліцейських, спіймали на крадіжці у Франківську


43-річний мешканець Косова, як з’ясувалося, мав намір збагатитися за рахунок викрадено чужого майна, а натомість став фігуратом кримінального провадження.

22 грудня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 43-річного місцевого жителя, який повідомив, що невідома особа шляхом підбору ключа проникла до його підвального приміщення, звідки викрала змішувач до ванни вартістю 600 гривень.

Отримавши інформацію про вчинення крадіжки, працівники поліції виїхали на місце події. В ході проведення відповідних заходів, особа зловмисника була встановлена, а він – затриманий, неподалік вчинення злочину. Крадієм виявився 43-річний житель м. Косів. Як з’ясувалось, дана особа переховується від органів правосуддя в Запорізькій області, за вчинення кримінального правопорушення пов’язаного із незаконним обігом наркотиків.

Чоловіка, за рішенням суду, поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Згідно санкції цієї статті підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.