Двоє прикарпатців забили товариша на смерть


Фатальна подія сталася в одному із сіл Косівського району під час сварки, яка виникла в ході спільного розпивання друзями алкоголю. Від тяжких тілесних ушкоджень 46-річний чоловік помер.

 Коли приятелі зрозуміли, що товариш не дихає, сховали тіло в приміщенні нежилого господарства.

Через два дні труп чоловіка виявив його односельчанин, який і звернувся до міліції. Правоохоронці негайно виїхали на місце події та взялися встановлювати подробиці справи.

 В ході оперативно-розшукових заходів працівникам міліції вдалося встановити осіб, причетних до вбивства. Відтак, міліціонерам знадобилося менше доби, щоб розшукати підозрюваних чоловіків. Ними виявилися 34-річний та 46-річний жителі цього села, зокрема власник господарства, на території якого було виявлено тіло потерпілого.

Після затримання підозрювані не стали заперечувати своєї вини та розкаялися в скоєному. На разі правоохоронці відкрили кримінальне провадження з а ч.4 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). Призначено ряд судово-медичних експертиз тіла потерпілого. Підозрюваним загрожує позбавлення волі строком від семи до десяти років.