Франківська "Veterano Pizza" закрилася, аби економити електроенергію


Франківська піцерія "Veterano Pizza" зачинила двері для відвідувачів, щоб зменшити споживання електроенергії.

Про це в мережі повідомив власник піцерії, який зараз на фронті, Ярослав Вакалюк, пише Бліц-Інфо.

""Veterano Pizza" в Івано-Франківську вперше з 24 лютого не буде відчинена. Сьогодні через країну-терориста - росію, ми вперше з повномасштабного вторгнення не можемо відчинити двері нашого закладу. З початку вторгнення для мене було принципово, щоб заклад працював. Це був і психологічний фактор, оскільки в країні, де триває війна, важливо, щоб люди в містах бачили, що життя продовжується, тому ми й не закривали заклад. Це важливо було й з економічної точки зору, адже бізнес повинен працювати у воюючій країні",- розповів франківець.

Вакалюк також закликав підприємців долучитись до економії світла, щоб підтримати нашу країну.

До теми: Прикарпатців просять обмежити споживання світла, інакше будуть відключення

"Останніми днями країна-терорист знищує нашу енергетичну інфраструктуру і ми мусимо долучитись до підтримки нашої держави, щоб знизити споживання електроенергії. Саме тому від сьогодні заклад не працює, оскільки ми зменшуємо споживання електроенергії. Сподіваюсь, що нашим приклад з нас візьмуть й інші підприємців для того, щоб підтримати країну. Тримаємо стрій і не дамо ворогу нас зламати",- наголосив власник піцерії.

Додамо, "Veterano Pizza" в Івано-Франківську однією з перших почала пригощати кавою захисників України: тероборону, поліцію, Нацгвардію. Також возили піци до військкоматів, коли захисники там стояли в чергах. Щомісяця заклад перераховує кошти, пригощає чаєм, кавою та піцою захисників і робить знижки на піцу для донорів крові. Також тут можна знайти спеціальні патріотичні листівки, які засновники бізнесу зробили для моральної підтримки та продають за ціною від 100 грн. Усі виручені кошти віддають на ЗСУ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!