І ложку прикладали, і чіп шукали. Депутат облради розповів, як знайомі реагували на його вакцинацію


Депутат Івано-Франківської обласної ради Михайло Іваночко у програмі “Обласна рада: позиція і дія” поділився думками про кампанію вакцинації.

Також обранець розповів, як знайомі реагували на його щеплення від коронавірусу. За словами Іваночка, він з дружиною важко перехворів коронавірусом ще у листопаді минулого року. І зізнається, що не хотів би пережити це ще раз, пише Бліц-Інфо.

"Тому коли мій лікар через пів року порадив вакцинуватися, погодився без вагань. Пішли з дружиною провакцинувалася Пфайзером. Ніяких побічних реакцій не було. Навіть нічого не відчув обидва рази. Перша вакцина була 30 червня, а друга - наприкінці липня. Я не знаю, чи вона мені восени допоможе не захворіти, але я знаю, що не пошкодить. Людство здолало десятки хворіб саме завдяки вакцинації. Дитинка першу вакцинацію взагалі отримує ще в пологовому. Тому очевидно, що треба захищатися і вакцинуватися. Хоч звичайно, варто перед тим порадитися з кваліфіковам лікарем.Бо чому бувають летальні випадки? Бо значить десь медики недопрацювали, десь людина халатно до цього процесу віднеслася. Буває різне. Але цілий світ вакцинується, невже ми дурніші? Невже ми маємо бути гірші від когось і вимирати, як нація? Ми мусимо рятуватися", - підкреслює Михайло Іваночко.

На запитання, чому в Україні стільки міфів щодо вакцинації, депутат-свободівець називає провалену рекламу кампанію та інформаційну війну проти України.

"Інформаційна війна ведеться проти нас з усіх сторін. Чому ми її програємо на всіх фронтах? Бо є недопрацювання керівництва держави. Бо, як кажуть, робота, яка зроблена і не прорекламована, насправді незроблена. Тому коли мова йде про таке важливе питання, як вакцинація, ми маємо робити все чітко, показувати своїм прикладом. Наприклад, я своїх друзів переконую вакцинуватися. Але не всіх можливо переконати, багато вірять фейкам. Один розказував, що бачив ніби після щеплення ложка до руки прилипає, бо там чіп. І пробував на мені "злапати магніт". В мене не знайшов, але людину це все одно не переконало. Смішно таке розказувати, але дійсно був такий випадок. На жаль, така реальність", - зізнається депутат.

Читайте також: Скільки відсотків іванофранківців проти вакцинації від коронавірусу. Опитування

Депутат міськради Олексій Петечел про власну вакцинацію та ставлення до "примусівки"

Франківська психологиня Наталка Чаплинська пояснила, чому вакцинувалась

Екс-голова ОДА Віталій Федорів: Якби навесні була вакцина, то не було б локдауну

Гендиректор ОТБ "Галичина" Ігор Дебенко: Вакцинація дає змогу нормально жити

Нардеп Ігор Фріс про міфи щодо вакцинації: "Найбільший антивакцинатор Ізраїлю помер кілька днів назад"

Історик Сергій Адамович: Якби в Україні була краща освіта, люди б не вірили у фейки

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!