Інформація про кадровий переворот на ТРК "Вежа" - "булька". "Я не маю таких амбіцій", - Тарас Зень


Нещодавно в інформаційному просторі Івано-Франківська з’явилось повідомлення, буцімто фракція ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді готує кадрові зміни на муніципальній ТРК «Вежа».

Згідно публікації, теперішній керівник «Вежі» Олена Третяк повинна поступитися місцем пластуну та громадському діячу, одному із засновників журналу "Пластилін", Тарасу Зеню.

Як з’ясував кореспондент «Бліц-Інфо», дана інформація для самого Тараса Зеня стала несподіванкою. Пластун Тарас Зень вже майже рік працює на ТРК «Вежа» художником-графіком і жодних керівних амбіцій не має.

«Зрозуміло, що це для мене несподіванка. Тому я до цього інформаційного повідомлення серйозно не ставлюся. Я малювати люблю і в гори ходити. Таких амбіцій не маю», - прокоментував Тарас Зень.

Нагадаємо, раніше Олена Третяк очолювала комерційний відділ. Під час конфлікту колективу ТРК "Вежа" з міським головою з приводу кадрових призначень, на прохання працівників Третяк було призначено тимчасово виконуючим обов’язки директора. Така практика була визначальною у стосунках муніципальної ЗМІ і міської влади. Усі попередні керівники традиційно призначалися міським головою. Лише в 2004 році міська рада намагалася змінити цю процедуру, затвердивши на посаді директором Богдана Томенчука. За 8 років існування "Вежі" Олена Третяк - 8-й керівник Телерадіокомпанії.

Довідково.

"Булька" - сленг; інформація, що не відповідає дійсності.