Івано-Франківський облавтодор не приймає Набережну на баланс


Івано-Франківські депутати не можуть передати вулицю Набережна на баланс Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області без відповідної постанови Кабінету Міністрів.

Про кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомили у прес-центрі Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

«Зараз Набережна ім. Стефаника знаходиться у комунальній власності міста. А Службі підпорядковуються дороги загального користування державного та місцевого значення. Прийняте міськрадою рішення не дасть ніякого результату. Передавати дороги з однієї власності в іншу може тільки Кабмін. Тобто, ми дану дорогу приймемо на баланс тільки у випадку, якщо депутати звернуться до Кабінету Міністрів і вже там буде підписана відповідна постанова», - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, під час засідання Івано-Франківської міської ради, депутати розглянули та прийняли рішення про передачу вулиці Набережної ім. В. Стефаника на баланс Служби автомобільних доріг Івано-Франківської області.

Це вже не перша спроба Івано-Франківської міськради передати дану вулицю на баланс області. Причина – катастрофічний стан асфальтного покриття та відсутність необхідних коштів для капітальної реконструкції.