Кувадлою та кулаками прикарпатець намагався розв’язати суперечку із донькою співмешканки


Тисменицький районний суд засудив прикарпатця, який побив доньку колишньої співмешканки.

У судовому порядку встановлено, що 1 листопада минулого року близько 09 год. 30 хв. пенсіонер прийшов до будинку колишньої співмешканки щоб забрати свої речі. Побачивши, що вхідні двері до житлового будинку зачинені, обвинувачений почав стукати у вікно кухні, до якого підійшла її дочка. Коли вони спілкувались між ними зав’язалась суперечка, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Обвинувачений, скориставшись тим, що дівчина привідчинила вхідні двері до будинку, долонею лівої руки повністю відкрив їх, а правою рукою, у якій тримав кувалду, яку напередодні взяв з приміщення хліву та за допомогою якої намагався відчинити вхідні двері, робочою металевою частиною кувалди наніс потерпілій відштовхувальний удар у лобну ділянку голови. Після цього обвинувачений штовхнув потерпілу на підлогу в коридорі, сів зверху на неї і однією рукою почав стискати її за шию, а другою рукою наносив удари в обличчя потерпілій», - йдеться у вироку.

Зупинив чоловіка перехожий, у той момент, коли той намагався нанести черговий удар в обличчя. Як результат, потерпіла отримала ушкодження у вигляді рани в лобній ділянці справа, двох синців в ділянках шиї, садна в ділянці носа, які згідно висновку судово-медичної експертизи відносяться до легких тілесних ушкоджень.

У підсумку суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, та призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.